Blogger Layouts

Wednesday, 30 November 2011

::: S E D I H ::::

:( sedihnyer.. zahin ku(masterchef) telah terkeluar...dya x sepatutnya keluar.. juri ni pun,bg lar last chance...ari 2 dkt nik boleh pulak juri bg second chance...untk zahin x boleh pulak...dya berbakat..x patut dsingkirkn...apa2 pun u must go up zahin...i will support u... like u!!!! i hope u will succes in your life..amin..

Wednesday, 23 November 2011

10SYEN!!!!!

argh...... mcm mne nk ltk profile pic for the blog ek???? dah buntu nie.. dah berapa lma cba tp x jd2... ish.gerAmnyer... cepat ada sape2 nak bn2 x??? x kn gmbar 2 nk biar missing jer... nnti owng x knl plk.. ssh..cepat,,,bn2 sye... i need HELP!!!

Tuesday, 22 November 2011

! ! ! bla bla bla ! ! !

borink ar... fb x ramai yg tlis status.. so x tau nak bwt apa kat fb 2.. cbb 2 lar sye berceloteh kat cini... harap2 ada org yg sudi nk baca...

Penat da ! !

alhamdullillah....
akhirnya campai gak sye kat rmh dgn perut yg sgt kenyang ni..
untk pengetahuan cemua,sye bawu balik dri KFC sbrng jaya...
nikmat dpt mkn KFC..
apa2 pun, sye nak ucap tq kpd squad harimau malaya kerana tlh mnng
n cbb korang jgak sye dpt mkn KFC...
tntu awak2 cemua tgh bingung kan ????
sbnrnye,pd mlm prlawanan 2 parent sye tlh bwt DEAL..
yg mna, if malaysia mnng,mama akn blnja KFC,
while,if indon mnng baba yg akn blnja KFC..
tp kalu indon mnng pun sye mkn KFC jgk but kna mkn kat rmh coz baba sye x ska mkn sane...
dah arr..
dah pnt ni...
nak masok tidur dlu lar...
esok kita cite lg k...
dada... gud night everyone...
assalamualaikum...

Monday, 21 November 2011

< ConGraTulAt!oN >

tahniah kpd squad harimau malaya...
akhirnya garuda telah dpatahkn sayapnya dbaham oleh harimau.
yeah!!!
gembira x terkata..
syukur ke hadrat illahi kerana memberi nikmat yg x terkata . .
‎"TEAM Malaysia Hebat ..kerana MALAYSIA ade seorang MUSLIM, ade seorang TAMIL, ade seorang GURU, & yg penting Team MALAYSIA ade...khairul fahmi CHE MAT yg sentiasa CERMAT menangkap bola, & MALAYSIA juga ade baddrol BAHTIAR yg sentiasa BERIKHTIAR menjaringkn gol dari jarak jauh dan yg paling Hebat ialahkerana MALAYSIA ade ONG ( Ong Kim swee )!!"

GO HARIMAU MALAYA!!!!

chayok2 2 pasukan negara ~harimau malaya~...
gunakan segala skill yg telah dpelajari n engat main kerana Allah..
moga2 kemenangan beroleh kpd kita n dpt menaikkan nma MALAYSIA..
amin....
gud luck!!!!!

hOliDayS cOMe aGa!Ns!!!!

happy holidays cemua!!!
arap2 gembira...
but,,,aq agak sedih cuti kli ni coz terpaksa tngglkn dorm dan kelazz kesayangan aq 2...
n
n cuti kli ni aq tepaksa penuhkn masa dgn bca buku coz taon depan aq dah nk amik PMR..
takotnye......
pada kesempatan ni jugak aq nak mntak maap bnyak2 kpd warga irshad,kelazz 2 AR n ahli2 dorm asiah if aq da bwt salah terutamanya haziqah,azreen,shamira,najah,syafa n kak2 senior yg aq akan sangat rindui< kak muzainah,azie,azida,ain,tiq2 n kak paah>
moga2 ukhwah kita akan terus berkekalan....
[uKhWah f!laH aBadAn AbaDa]
dah selamat berkahwin dgn exam..skrg tgh berbulan madu dgn kejayaan.tp....x berapa gmbira sangat coz keputusan x memberangsangkn..cedih lar jugak.walau apa pun,kita tetap harus teruskan perjuangan.so sye mntak sangat2 untuk doakann kejayaan saya d dunia mahu pun akhirat...amin!!!!