Blogger Layouts

Monday, 21 November 2011

hOliDayS cOMe aGa!Ns!!!!

happy holidays cemua!!!
arap2 gembira...
but,,,aq agak sedih cuti kli ni coz terpaksa tngglkn dorm dan kelazz kesayangan aq 2...
n
n cuti kli ni aq tepaksa penuhkn masa dgn bca buku coz taon depan aq dah nk amik PMR..
takotnye......
pada kesempatan ni jugak aq nak mntak maap bnyak2 kpd warga irshad,kelazz 2 AR n ahli2 dorm asiah if aq da bwt salah terutamanya haziqah,azreen,shamira,najah,syafa n kak2 senior yg aq akan sangat rindui< kak muzainah,azie,azida,ain,tiq2 n kak paah>
moga2 ukhwah kita akan terus berkekalan....
[uKhWah f!laH aBadAn AbaDa]

No comments:

Post a Comment

hye cemua ! !
korang tngglkn komen d cini yerr . .
ckit pown x pe ;
nnti sye blas k.. :)